Klubmodul henter siden
Temaaften - Sportspsykologi og mentaltræning
Opret en profil eller log ind
Din største udfordring som atlet findes i dit eget spejl !

Hvad kræver det af dig at nå dit fulde potentiale som atlet? Den ægte udfordring i triatlon, cykling, maratonløb og langdistancesvømning er kampen mellem dig og ruten, dig og tiden, dig og konkurrencen
 
Succes i udholdenhedssport handler om din mentale evne til at håndtere smerte (fysisk og mental), udmattelse, mange træningstimer og din evne til at mestre de begrænsninger, som du tænker, du har. Atletens største trussel i kan findes i spejlet – ikke bare problemet, men også løsningen ligger nemlig i dig selv.

Er du mentalt stærk? Er mental træning en aktiv og bevidst del af din præstationsoptimering? Har du det indre drive til at gøre, hvad der er nødvendigt for at opnå succes? 

Træner du din evne til at håndtere presset, du oplever, når du virkelig skal præstere? Oplever du, at det er svært at abstrahere fra tidligere fiaskoer, og er du bange for konsekvenserne ved ikke at yde dit optimale? 

Sportspsykologi handler ikke kun om reaktivt arbejde, men i lige så høj grad arbejdes der proaktivt med præstationsoptimering. 

Kom og få indblik til sportspsykologiens verden, bliv inspireret og kom hjem med nogle simple redskaber, som kan gøre en forskel.  Du får nogle basale redskaber, du kan arbejde videre med på egen hånd.
 
Temaaftenen afholdes i samarbejde med TRI8660 og Skanderborg MTB.

Thomas Christiansen er cand.scient. i idræt og psykologi fra Aarhus Universitet, og han har i en stor del af sit liv beskæftiget sig med elitesport, talentudvikling, udviklingsmiljøer og mental træning inden for en række forskellige sportsgrene.  Thomas har selv en baggrund inden for kampsport og elitesportsverdenen, bl.a. har Thomas dyrket judo på landsholdsniveau, kørt landevejscykling, dyrket atletik på konkurrenceniveau samt lavet triatlon. 
Tilmeldte
7 /60
Tilmeldingsfrist
17.03.2019
Tidspunkt
26.03.2019 kl. 18.30 - 26.03.2019 kl. 21.00
Sted
DIS
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

Vores Sponsorer